Kapital

Inside ·  36 fritidsboliger med prislapp over 10 mill. kr:

Flust av luksushytter på fjellet

Tegnet av Finn Sandmæl: Hytta Skarvegløtt på Geilo, tilhørende familien Mikkelsen, er tegnet av Finn Sandmæl. Hytta ble ferdigstilt i 2004, og har ligget til salgs på finn.no med jevne mellomrom siden 2008. Krogsveen Krogsveen
Publisert:27. desember 2019

Ekspertene melder om stabil interesse for de dyreste fritidsboligene i fjellheimen. Den største prisveksten har ifølge Prognosesenteret vært for de høyest beliggende hyttene.

“Dette er en liten og veldig spesiell del av hyttemarkedet, men det ruller på og øker i størrelse hvert år – akkurat som Kapitals rikingliste, sier Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret. – Hyttekulturen ligger sterkt i Norge. Vi vil stå på ski, og vise at vi er fritidsmennesker. Samtidig som vi liker hyttekosen. Det er et stabilt og svakt voksende marked, og det er ingenting som sier at det kommer til å krakke i 2020. De fleste har hatt et godt 2019, og 2020 blir minst like bra som i år, sier Øye.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn