Kapital

Inside ·  Tross milliardemisjoner i høst:

46 inkassokrav mot Norwegian

Sene betalere: Tross milliardpåfyll av finansielt drivstoff i høst er styreleder Niels Smedegaard Andersen. (t.v.) og påtroppende konsernsjef Jacob Schrams Norwegian en veldig treg betaler av regninger. Vidar Ruud NTB scanpix
Publisert:27. desember 2019

Selv etter påfyll av milliarder i lån og egenkapital i høst bare øker antallet inkassokrav mot Norwegian. Flyselskapet har nå 46 inkassokrav på til sammen 1,34 millioner kroner mot seg.

Kapital skrev om den rene inkassokøen mot Norwegian i sommer. Da hadde flyselskapet 18 inkassokrav på til sammen 830.000 kroner hengende over seg. Det var i en situasjon der likviditeten til flyselskapet var temmelig anstrengt. Men selv etter at Norwegian i høst har hentet inn til sammen 2,5 milliarder kroner gjennom en aksjeemisjon og et konvertibelt lån, så bare øker nå antallet inkassokrav.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn