Kapital

Inside ·  Solgte tradisjonsrike The Broker på Majorstuen:

– Vi orket ikke mer

Tidsklemmen: Odd Johan Nelvik hadde ikke nok tid til å drive The Broker, samtidig som selskapet hans Det Norske Brenneri stadig krever mer. – Det er fulltid og vel så det, sier Nelvik. Foto: Anders Horntvedt Foto: Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:14. november 2019

Etter flere år med fallende inntekter og underskudd har tidligere Se og Hør-redaktør Odd Johan Nelvik og medeierne hans i selskapet bak restaurant og utested The Broker solgt hele driften for å satse fullt på lidenskapen, brennevin.

Etter flere år med røde tall har selskapet The Finest Cut, hvor blant andre tidligere sjefredaktør i Se og Hør Odd Johan Nelvik er eier, valgt å kvitte seg med hele driften av restauranten og utestedet The Broker i Bogstadveien. Selskapet gikk med over to millioner kroner i underskudd i fjor, og egenkapitalen lå på nesten fire millioner i minus ved utgangen av året.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn