Kapital

Inside ·  Per Danielsen i ankesak mot Morgan Andersen:

Salærstrid går mot slutten

Til sak for salær: Advokat Per Danielsen mener Morgan Andersen skylder ham flere hundre tusen kroner i ubetalt salær. Eivind Yggeseth Eivind Yggeseth
Publisert:8. november 2019

Morgan Andersen, tidligere direktør i Fredrikstad fotballklubb, har i flere år kranglet med sin tidligere advokat Per Danielsen om salær. Fredrikstad tingrett kom ifjor til et resultat som begge parter var misfornøyd med. I oktober fortsatte de striden i lagmannsretten.

Morgan Andersen har siden 2016 ligget i en bitter salærstrid med sin tidligere advokat Per Danielsen. Danielsen vil ha betalt 200.000 kroner pluss morarenter for sin bistand med Morgan Andersens klage til Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) i 2015. Klagen gjaldt Høyesteretts avgjørelse i striden mellom Andersen og Aftenposten. Aftenposten ble frifunnet, men saksomkostninger ble ikke tilkjent for noen instans.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn