Kapital

Inside ·  Ikke bare gull for Petter Solberg:

Rallycross-laget forsvant

Generasjonsprosjekt: Familien Solberg er rally i to generasjoner. Fra venstre mamma Pernilla, sønnen Oliver, som nettopp har tatt lappen, og pappa Petter. Tony Welam/McKlein Tony Welam/McKlein
Publisert:22. november 2019

Brødrene opererer i hver sin økonomiske liga. Mens Henning Solberg har postkassen full av konkursbegjæringer, har egenkapitalen til lillebror Petter Solberg nådd rekordhøyder. Men hele rallycross-laget er sagt opp.

Alt er ikke rosenrødt i stallen til rally- og rallycross-mester Petter Solberg. Riktignok endte regnskapet til hans heleide og svenskregistrerte aksjeselskap PS 110 Procent med et rekordhøyt overskudd på 15 millioner norske kroner i 2018, og en omsetning på 60 millioner kroner, men rammebetingelsene i rallycross-verdenen ble fullstendig snudd på hodet foran 2019-sesongen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn