Kapital

Inside ·  Stein Erik Hagen investerer i nytt privatfly:

Kjøper luksusjet til 200 mill.

Kan fly til Alpene: Stein Erik Hagen kan fly til Sveits for World Economic Forum med sitt nye fly av typen Gulfstream G280. Gulfstream Gulfstream © Hegnar Media
Publisert:8. november 2019

Elleve år etter at han solgte sitt forrige privatfly, kjøper Stein Erik Hagen nå en flunkende ny luksusjet for 200 millioner kroner. Hagen satser denne gangen på en Gulfstream G280 med plass til opptil ti passasjerer.

I den grad norske milliardærers kjøp og salg av private jetfly kan brukes som en indikator på konjunkturene, er det ingenting som tyder på en raskt forestå­ende resesjon her til lands. De siste tre årene har et knippe norske milliardærer handlet privat jetfly for nær 1,5 milliarder kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn