Kapital

Inside ·  Inviterer til Norges største klokkemesse:

Vil avlede Rolex-suget

Ribbet for Rolex: Urmaker Halvor Bjerke håper kundene utvider klokkesmaken. For å åpne flere øyne arrangerer han eksklusiv klokkemesse. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:5. november 2019

Butikken er ribbet for Rolex, og nå inviterer Urmaker Bjerke til messe for at klokkeinteresserte nordmenn skal åpne øynene for andre luksusprodusenter.

Tar man en tur til Urmaker Bjerke i Nedre Slottsgate 11, er det lett å tro at hovedstadens eneste Rolex-forhandler har blitt bestjålet. Knapt et eneste av de mest populære urene i stålutgave er å se utstilt – glassmonterne for den sveitsiske luksusklokkeprodusenten er langt på vei tomme. Og beskjeden fra betjeningen lyder: Beklager utsolgt! Kjedelig for kunden – og like kjedelig for butikken som bare kan tilby klokkesugne Rolex-kjøpere en plass på ventelistene. Og der er det slett ikke sikkert alle kundene venter like standhaftig. Hvor lang ventelisten er varierer fra modell til modell – fra noen uker til et par år!


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn