Kapital

Inside ·  Markedet kollapset ved årtusenskiftet:

Økt interesse for bondeantikviteter

Utgitt prisdrivende bok: Eiendomsinvestor Pål G. Gundersen samler på ølhøner og har utgitt bok om temaet. Her viser han frem samlingen hjemme på Riis for noen år siden. Eivind Yggeseth Eivind Yggeseth
Publisert:22. oktober 2019

– På kvalitetsauksjon i oktober tilbyr vi et stort utvalg drikkekar av høy kvalitet. Det er veldig ettertraktet nå, sier daglig leder Anett Kallestad hos Christiania Auksjoner i Oslo.

Parallelt med at dotcom-boblen sprakk i 2000, skjedde det samme i markedet for bondeantikviteter. Men de siste årene har interessen for bondeantikviteter begynt å ta seg opp igjen. Det er særlig de mindre gjenstandene kjøperne vil ha, selv om prisene ikke er tilbake på samme høyder som på slutten av 1990-tallet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn