Kapital

Inside ·  Sprengt kapasitet før nye shippingregler trer i kraft:

– Leverer det remmer og tøy kan holde

Gode tider: Sigurd Some Jenssen er direktør for eksosrensesystemer i finske Wärtsilä. Selskapet har fått mye å gjøre i forbindelse med innføring av nye utslippsregler i shippingbransjen. Anders Park Framstad Anders Park Framstad © Hegnar Media
Publisert:28. oktober 2019

Idet fristen for å tilpasse seg nye utslippskrav nærmer seg med stormskritt, har det blitt trangt i døren for skipsredere som er ute etter “skrubbere” i siste liten. Fearnleys mener ratefesten i tank gjør at flere kan ha is i magen.

“ Vi så en voldsom ordreinngang i fjor. Det er vi i ferd med å levere på nå, og fremover har vi en veldig solid ordrebok, sier Sigurd Some Jenssen, direktør for eksosrensesystemer i det finske storkonsernet Wärtsilä.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn