Kapital

Inside ·  Rekordstort norsk oppkjøpsfond på gang:

FSN Capital jakter 15 mrd.

Klar for sjette fond: Frode Strand-Nielsen, managing partner i FSN Capital. FOTO: ANDERS HORNTVEDT FOTO: ANDERS HORNTVEDT
Publisert:28. oktober 2019

Frode Strand-Nielsen og hans FSN Capital er i markedet for å hente inn hele 1,5 milliarder euro, tilsvarende 15,3 milliarder kroner, til selskapets sjette oppkjøpsfond. Om Strand-Nielsen & Co. lykkes, blir dette tidenes største norske oppkjøpsfond.

Frode Strand-Nielsen og hans nå ni partnere i FSN Capital har lykkes overmåte med sine oppkjøpsfond over mange år. Og allerede tre år etter at de sist hentet inn én milliard euro, den gangen tilsvarende ni milliarder kroner, til sitt femte fond i 2016, er Strand-Nielsen & Co. nå ute på ny investorjakt. Ifølge opplysninger Kapital har fått, skal de nå prøve å hente inn så mye som 1,5 milliarder euro, tilsvarende 15,3 milliarder kroner, til et fond som skal hete FSN Capital VI.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn