Kapital

Inside ·  Manglende oppgjør for Stordalen-selskap:

Vil slå eks-hotelleier konkurs

Omstridt: Petter Stordalens Strawberry og den tidligere eieren Zulfigar Hussain har i årevis ligget i rettsstrid etter salget av denne eiendommen i Stortingsgaten. NORDIC CHOICE HOTELS NORDIC CHOICE HOTELS © Hegnar Media
Publisert:19. august 2019

Strawberry Capital har begjært konkurs i selskapet til tidligere eiendomsinvestor og hotelleier Zulfigar Hussain. Dermed ligger Petter Stordalen an til å ta siste stikk i det som har vært en årelang rettsstrid.

Saken mellom Strawberry Capital og Hussains selskap Eiendom og Kontrakt Consulting skal etter planen opp hos Oslo byfogdembete den 22. august. Bakgrunnen er ubetalte saksomkostninger Hussain ble idømt etter at partene møttes i retten i fjor.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn