Kapital

Inside ·  Solid overskudd for Furuholmen:

Tok ut fire millioner

Sterkt år: Magne Furuholmens investeringer kastet godt av seg i fjor. Eivind Yggeseth Eivind Yggeseth
Publisert:15. august 2019

Selskapet til multikunstner Magne Furuholmen går så det griner.

Musiker, komponist og kunstner Magne Furuholmen, mest kjent fra popeventyret a-ha, tjente godt på produksjonen sin i fjor. Hans heleide selskap Multitainment gjorde et solid comeback. Inntektene økte fra 274.000 kroner året før til 4,7 millioner kroner, og med finansinntekter på nesten syv millioner kroner, opp fra 1,6 millioner i 2017, leverte selskapet et resultat før skatt på nesten ti millioner kroner. Nettoresultatet endte rett under ni millioner kroner. Det er kun slått av 2016-resultatet på 12,5 millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn