Kapital

Inside ·  Omsetningsrekord for Kari Bremnes i fjor:

Synger inn millioner

Klingende mynt: Fjoråret ble innbringende for sangfugl Kari Bremnes. Foto: Stina Stjernkvist/TT TT NYHETSBYRÅN
Publisert:28. august 2019

Kari Bremnes tjener penger som aldri før. På fem år har selskapet hennes dratt inn snaut 16 millioner før skatt.

Stadig flere musikere soper inn millioner av kroner. En av dem er folke- kjære Kari Bremnes. Aktiv turnevirksomhet kombinert med inntekter fra radio og streaming gjorde at selskapet hennes, Månestein, satte omsetningsrekord i fjor. Inntektene endte på nær 7,8 millioner kroner, en økning på drøye ti prosent fra året før. Resultat før skatt ble på imponerende 3,9 millioner kroner, opp én million fra 2017. Bremnes er også ansatt som daglig leder i selskapet, og cashet i fjor ut 900.000 kroner i lønn. I tillegg ble det tatt ut utbytte på en halv million kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn