Kapital

Inside ·  Heftig 2018 for Maipo Film:

Premiererush ga omsetningsrekord

Luftig Ludvig: Flåklypafilmene har vært en stor suksess for Maipo Film. Foto: Maipo Film
Publisert:23. september 2019

Maipo Film står bak blant annet Doktor Proktor-, Flåklypa- og Askeladden-filmene. I fjor sto premierene i kø for selskapet som da tredoblet omsetningen. Bunnlinjen derimot fikk ikke noe tilsvarende løft.

En omsetningsøkning fra 88 til 266 millioner kroner i løpet av et eneste år tyder vanligvis på helt ekstreme endringer i produksjonen, men for et filmselskap handler det i første rekke om regnskapstekniske grep.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn