Kapital

Inside ·  Restaurant Hanami med seks millioner i overskudd:

Fremdeles dilla på sushi

Lunsjguide, Hanami på Tjuvholmen i Oslo.Mat, japansk mat, lunsj, restaurant, servering.Foto: Iván Kverme Iván Kverme Iván Kverme
Publisert:15. august 2019

Ved hjelp av Hanamis solide overskudd i fjor endte restaurantkonsernet Dilla Holding, eid av Kahlon-brødrene, opp med et overskudd på 22 millioner kroner – til tross for røde tall hos mange av deres andre restauranter.

Det er brødrene Daljinder, Kawal og Jas Kahlon som har bygget opp restaurantimperiet Dilla Holding, som består av en rekke restauranter i blant annet Bergen og Oslo-området.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn