Kapital

Inside ·  Fikk blankt nei to ganger fra Plan- og bygg til rask behandling:

Byggestopp for Halvorsen

Bør ringe: Telefon­beskjedene Ole Andreas Halvorsen mottar fra sin arkitekt i Oslo,er ikke oppløftende med hensyn til hvor fort hans luksus­leilighet på Frogner er ferdig totalrenovert. Selv bør Halvorsen ringe Skatteetaten, og oppgi riktig antall kvadratmeter på den. Foto: Bloomberg
Publisert:13. september 2019

Etter først å ha satt i gang rivningsarbeid alt før søknaden til Plan- og bygningsetaten var behandlet, er det nå full stopp i totalrenoveringen av Ole Andreas Halvorsens luksusleilighet på Frogner i Oslo.

Mens Kapital kunne både se og høre masse aktivitet og boring i Ole Andreas Halvorsens 391 kvadratmeter store leilighet i slutten av juni, er det nå helt stille fra bygården Gimle terrasse 12–14 på Frogner i Oslo.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn