Kapital

Inside ·  Tøff start for Lund Svindals motekolleksjon:

Blodrødt for Greater Than A

Ikke så stort: Årsregnskapet for Atulus, selskapet der Aksel Lund Svindal har lagt satsingen på motekolleksjonen Greater Than A, viste stygge minustall i 2018. Lise ≈serud NTB scanpix
Publisert:15. august 2019

Aksel Lund Svindal har markert seg som en dyktig investor på flere områder. Men den ferske satsingen på klesmerket Greater Than A har så langt vært svært dårlig butikk, med underskudd og negativ egenkapital.

Alpinstjernen har ikke gjort som mange av sine kolleger og kastet seg over det opplagte – markedet for sportsklær i alle fasonger. I stedet har han gått for moteklær, og kolleksjonene til merket Greater Than A selges i mange butikker både her i landet, nede på kontinentet og i USA.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn