Kapital

Inside ·  Kruser.no vraker opprinnelig plan for båtdeling:

Båtpool-gründere legger om kursen

Elbåt til deling: Med slike 20-fotere med elmotor ønsker Kruser.no å skape en ny båtdelingstjeneste i Indre Oslofjord. Foto: Fredrik Schlyter Foto: Fredrik Schlyter © Hegnar Media
Publisert:28. august 2019

I våres søkte gründerne Thorbjørn Rekdal og Christer Ervik etter betalende medlemmer til sin nye båtdelingstjeneste i Indre Oslofjord, kalt Kruser.no. Men lunken interesse medførte at de valgte å skrote planen om innkjøp av flere 21-fots daycruisere fra Askeladden.

Nå har man lagt om kursen og prøver seg i stedet med en flåte av elektriske båter fra Tvedestrand-bedriften Green Waves. I første omgang håper gründerne på å etablere en base med en håndfull 20 fots elbåter ved utløpet til Sandvikselven i Bærum, samt ved Asker Marina i Leangbukta.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn