Kapital

Inside ·  Tvenge blør i aksjemarkedet:

300 millioner blåst bort

Iskald: Mangemilliardær Torstein Tvenges aksjer har fått juling på Oslo Børs den siste tiden. Investoren har benyttet nedturen til å investere mer på Oslo Børs.29 Foto: Eivind Yggeseth Foto: Eivind Yggeseth
Publisert:29. august 2019

Torstein Tvenge har sett aksjeverdier rase de siste tre månedene. – Dette må man bare tåle, sier en av de største private investorene på Oslo Børs til Kapital. Han benytter fallet til å kjøpe mer.

Mangemilliardær Torstein Tvenge har – i likhet med de fleste andre aksjeinvestorer – opplevd massive verdifall etter den seneste tids kraftige børsnedtur. Tvenge, som ifølge den siste listen over Norges 400 rikeste for snart et år siden satt på en formue på 11,5 milliarder kroner, eier blant annet 750.000 Aker-aksjer og én million aksjer i oljeselskapet Aker BP. Han sitter dessuten på betydelige poster både i flyselskapet Norwegian, Bank Norwegian, Axactor og i Komplett Bank – også dette selskaper som de siste månedene har falt kraftig i kurs på børsen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn