Kapital

Inside ·  Sjømannskirken på Bygdøy blir til enebolig:

Pusser opp for 70 millioner

Historisk: Den gamle Sjømannskirken på Bygdøy før rehabiliteringen startet. Hanne Mellingsæter Aftenposten
Publisert:21. juni 2019

Rehabiliteringen av den gamle Sjømannskirken, som Hans Øivind Nordvik kjøpte i 2014, nærmer seg slutten. Men nå pålegges eiendomsutivkleren å fjerne en del av en brygge, samt en mur og et gjerde av kommunen.

Eiendomsutvikler Hans Øivind Nordvik kjøpte den gamle Sjømannskirken på Bygdøy gjennom sitt familieselskap Actus for 57 millioner kroner i 2014. Nå begynner Nordvik å se lyset i enden av tunellen for det tidkrevende prosjektet med å sette den i stand.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn