Kapital

Inside ·  Matblogger Trine Sandberg:

Millioninntekter fra kjøkkenbenken

Gjorde hobby til jobb: – Jeg tjener penger på royalty fra kokeboksalg, bannere og samarbeid knyttet til matbloggen, samt foredrag og matreiser, sier matbloggeren Trine Sandberg. Vegard Wivestad Grøtt
Publisert:18. juni 2019

Selskapet til matblogger Trine Sandberg omsatte for 4,2 millioner i fjor, en økning på 24 prosent fra året før. Siden oppstarten i 2015 har hun hatt et samlet resultat før skatt på 6,2 millioner kroner.

For noen år siden bestemte juristen Trine Sandberg seg for å gjøre mathobbyen sin til levebrød. Det har gitt til salt i maten. Ifølge regnskapene til selskapet Trines Mat for 2018 endte inntektene på 4,2 millioner kroner, opp fra 3,4 millioner kroner året før. Det vil si at det ikke bare er bolledeigen som har hevet seg, inntektene har vokst med 24 prosent. Driftsresultatet ble også langt bedre i fjor enn i 2017. 1,6 millioner kroner stod igjen da kostnadene var ryddet unna, mot ca. 900.000 kroner året før. Årsresultatet doblet seg omtrent fra 680.000 i 2017 til 1,2 millioner kroner i fjor.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn