Kapital

Inside ·  Jan Åge Fjørtoft tjente 4 millioner kroner i fjor:

Let’s talk about ... Fjørtoft

Skapte show: Etter Champion League-finalen lørdag 1. juni fikk Viasat-reporter Jan Åge Fjørtoft Jürgen Klopp til å synge “Let’s talk about six, baby” i seiersrus. Terje Pedersen NTB scanpix
Publisert:14. juni 2019

Mannen som nylig fikk Liverpool-manager Jürgen Klopp til å synge “Let’s talk about six” i seiersrus etter Champions League-finalen har mange talenter. Firmaet til tidligere landslagsspiller Jan Åge Fjørtoft doblet årsresultatet i fjor.

Jeg var tidlig opptatt av symbiosen mellom idrett, politikk, næringsliv og kommunikasjon. Firmaet etablerte jeg i 22-årsalderen mens jeg var fotballspiller i Wien. Allerede den gang visste jeg at det var dette jeg ville drive med etter jeg hadde pensjonert meg fra fotballen, sier Fjørtoft (52) til Kapital.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn