Kapital

Inside ·  Norsk datter av britisk utleieselskap konkurs:

Hvite Teslaer ble knallrøde

Bråstopp: Gründer Mark Strachan i bilutleie-selskapet Whitecar hadde ambisjoner om tilby 900 hvite Teslaer fra minst tretti flyplasser innen 2022. Men nå er “bilskiltene levert inn” både i Norge og i England. Christopher Gill
Publisert:24. juni 2019

Bare vel et år etter at det britiske bilutleieselskapet Whitecar landet på Gardermoen med ambisjoner om å bli store på utleie av hvite Teslaer, er det norske datterselskapet konkurs, og morselskapet er under avvikling.

Med bare fire hvite Teslaer til utleie på Gardermoen på det meste ble det aldri sving på sakene for britiske Whitecar i Norge. Og det unge britiske utleieselskapets norske datterselskap gikk dermed konkurs nesten fortere enn et Tesla-batteri lades ut.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn