Kapital

Inside ·  Hotell skulle bli asylmottak:

Dropper millionkrav mot staten

Stridens kjerne: Det ble aldri noe asylmottak på Bolkesjø hotell, som ligger i Notodden kommune i Telemark. Nå er etterspillet etter de feilede planene avsluttet med et forlik. Espen Braata Braata, Espen
Publisert:24. juni 2019

Eierne av historiske Bolkesjø hotell har inngått et forlik med staten etter at deres felles asylplaner gikk i vasken. Avtalen kom i stand etter at hotelleierne gikk på et sviende nederlag i tingretten.

Forliket innebærer at selskapet Bolkesjø Eiendomsutvikling (BE) frafaller sitt erstatningskrav mot staten, ved Justis- og beredskapsdepartementet, som lå an til å bli på et tosifret antall millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn