Kapital

Inside ·  Skipensjonistene Svindal og Bjørndalen forlater Østerrike:

Bjørndalen flytter til Monaco

Adresse Monaco: Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva er ønsket velkommen til å bosette seg i Monaco. Her fra Bjørndalens avskjedsselskap som aktiv skiskytter i fjor. Terje Pedersen NTB scanpix
Publisert:3. juli 2019

Mens Aksel Lund Svindal tar med seg formuen sin hjem til Norge og Snarøya, har Ole Einar Bjørndalen satt kurs for Monaco. Et leilighetsbygg i Monacos havn er nå den tidligere skiskytterstjernens foreløpige bostedsadresse.

Både den pensjonerte alpinstjernen Aksel Lund Svindal og skiskytter-superveteran Ole Einar Bjørndalen har i årevis hatt bostedsadresser i Østerrike. Alpelandet kan både by på glimrende treningsmuligheter, sentral beliggenhet i forhold til konkurranser i verdenscupene, og sist, men ikke minst veldig gunstige skattebetingelser for aktive idrettsutøvere.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn