Kapital

Inside ·  John Arne Riise slapp unna tvangsoppløsning:

Tok ut 1,2 millioner i utbytte

Bedre med fotballstøvler: John Arne Riise trives bedre ute på fotballbanen enn med regnskaper, men nå er i hvert fall 2017-regnskapet til hans heleide selskap omsider levert inn. Braastad, Audun NTB scanpix
Publisert:7. juni 2019

John Arne Riise har endelig fått somlet seg til å levere inn 2017-regnskapet for selskapet Alle Skal Med – og dermed ble det ikke noe av den varslede tvangsoppløsningen. Han har også hentet ut 1,2 millioner i utbytte fra sitt heleide selskap.

John Arne er fotballspiller, og han har ikke spisskompetanse på regnskap. Eks-proffens manager Erland Bakke er realistisk i vurderingene av sin klients regnskapsmessige ferdigheter, men nå er altså det mye omtalte 2017-regnskapet omsider kommet frem til Brønnøysund.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn