Kapital

Inside ·  Finsk fabrikk vil utnytte nettverket hans:

Steinar Bastesen blir sykkelutleier

Går for miljøvern: Steinar Bastesen har ikke alltid elsykkelen med seg, men stiller til gjengjeld i sin tradisjonelle uniform når han er ute og markedsfører den finske sykkelen for norske hoteller, bedrifter og oljeanlegg. Odin Jæger VG
Publisert:22. mai 2019

Hvalfanger, fisker og politiker. Steinar Bastesen har mange merkelapper. Nå prøver han å få leid ut finske elsykler til norske hoteller og oljeanlegg.

Jeg kjenner han som har startet sykkelfabrikken fra mange år tilbake, og han kontaktet meg for å få tilgang til det nettverket jeg har i Norge, sier Steinar Bastesen (74). – Jeg kjenner jo mange mennesker.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn