Kapital

Inside ·  Anders C.G. Wilhelmsen (65) rømmer Røkke-skuta:

Selger unna i Aker

Mindre Aker-appetitt: Milliardær Anders C.G. Wilhelmsen selger seg kraftig ned i Aker, der han i en lengre periode har tronet høyt på aksjonærlisten.29 Iván Kverme Iván Kverme
Publisert:27. mai 2019

En av landets rikeste ser ut til å mene at aksjekursen i Aker har nådd toppen. Anders C.G. Wilhelmsen sikrer seg dermed en hyggelig gevinst i det Kjell Inge Røkke-kontrollerte selskapet, men rederarvingen sitter foreløpig rolig i børstaperen ABG Sundal Colllier.

Anders C. G. Wilhelmsen har i en årrekke vært en av Akers største eiere. Men ferske aksjonærutskrifter viser at han gjennom investeringsselskapet sitt lempet ut rundt 50.000 Aker-aksjer til en verdi av over 30 millioner kroner i slutten av april.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn