Kapital

Inside ·  Må finansiere Nerdrumskolen med egne malerier:

Nerdrum selger unna egen kunst

Kjente elever: Opp gjennom årene har en rekke mer eller mindre kjente kunstnere gått på Nerdrumskolen, hvorav Sverre Koren Bjertnæs kanskje er blant de mest kjente. Her er Odd Nerdrum med sine elever på Nerdrumskolen. Foto: Stiftelsen Nerdrumskolen Foto: Stiftelsen Nerdrumskolen © Hegnar Media
Publisert:20. mai 2019

Odd Nerdrum selger stadig unna egen kunst for å finansiere driften av Nerdrumskolen. Skolens fremtid avhenger helt av at kunstneren donerer flere verk til stiftelsen.

For endel år siden donerte Odd Nerdrum åtte malerier til Stiftelsen Nerdrumskolen – malerskolen han opprettet i Stavern, der Nerdrum selv er styreleder og hans kone Turid Spildo er daglig leder. Skolen har de siste årene gått med underskudd.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn