Kapital

Inside ·  Thor Hushovds sykkelvogn-selskap:

Millionene ruller ut før lansering

Deluxe-vogn: Sykkelvognen Thor Hushovd snart skal selge koster millioner å utvikle, men skal også bli markedets beste, lover hans businesspartner Ole Christian Hole. Schrøder, Tor Erik NTB scanpix
Publisert:2. juni 2019

Thor Hushovd og hans businesspartner Ole Christian Hole trår på tunge gir i det første driftsåret for sitt sykkelvogn-selskap. Over 4,5 millioner kroner er brukt på utvikling før lanseringen i sommer.

Sykkelvogner er en nisje som jeg oppdaget da jeg fikk barn, og hvor jeg mener det ligger en stor mulighet til å lage mye bedre produkter til kunden. Samtidig har jeg lyst til å skape noe etter eget hode, sa Thor Hushovd til Kapital, da bladet i senhøsten 2017 første gang skrev om hans nye sykkelvognselskap ved navn Thor Hushovd AS.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn