Kapital

Inside ·  Wikborg Rein over milliarden, men BAHR mest lønnsom:

BAHRe velstand for advokatpartnerne

Mest lønnsom: BAHRs nye managing partner Thomas K. Svensen peker på advokatfirmaets kollektive partnermodell som en forklaring på at de tjener så mye bedre pr. partner enn konkurrentene. Foto: Erik Krafft
Publisert:19. mai 2019

2018 ble et gullår for de største norske advokatfirmaene. Wikborg Rein omsatte for over milliarden, mens det er klart mest lønnsomt å være partner i BAHR. Der lå fortjenesten i snitt på over 13 millioner kroner pr. partner.

Etter en svak snittvekst fra 2017 til 2018 på bare to prosent, så ble det i året 2018 satt full fyr på omsetningsveksten til landets fem største advokatfirmaer. Til sammen omsatte de fem store for 4,3 milliarder kroner i fjor. Det var til stor glede for partnerne i disse selskapene, som tilsammen kan dele en fortjeneste på 2,7 milliarder kroner, eller i snitt 11,3 millioner kroner pr. partner. Det var i alt 237 partnere i de fem advokatfirmaene ved utgangen av 2018.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn