Kapital

Inside ·  Dørselgere ble sagt opp på flekken:

Krever over 30 millioner fra Telenor

Avviser dørselgere: Telenor, her ved konsernsjef Sigve Brekke, mener de ikke kan lastes for at tidligere dørselgere av bredbånd satset hele driften sin på én kunde, Telenor, og avviser selgernes erstatningskrav. Foto: Eivind Yggeseth Foto: Eivind Yggeseth
Publisert:14. april 2019

Telegiganten møter i disse dager to tidligere agenter for dørsalg av bredbåndstjenester i retten. Kravet til selgerne er mer enn doblet siden i fjor.

Telenor møtte denne uken to tidligere salgsagenter i Asker og Bærum tingrett. Som Kapital skrev i fjor, beskylder Intofiber og konkursboet etter firmaet Swaa Telenor Norge for å ha brutt agenturloven da en kontrakt om å drive salg av bredbåndstjenester ble sagt opp med umiddelbar virkning i 2017.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn