Kapital

Inside ·  Petter Northugs vei ut av skisporet:

Fra grilldress til eiendom – og designbriller

Raske briller: Her viser Petter frem en prototype av sine nye Northug solbriller etter et sprintrenn før han la opp i vinter. Olsen, Geir NTB scanpix
Publisert:4. mai 2019

Utnyttelsen av navnet og merkevaren Petter Northug er fortsatt i støpeskjeen. Grilldressen som skiesset frontet sammen med Coop og Swix er havnet der den hører hjemme. Nå handler det mer om eiendom – og designbriller.

Det er ikke noe å si på bredden Petter Northug har gitt seg i kast med. Inspirert av suksessene til sine skigående eller skikjørende lagkamerater Vegard Ulvang, Kari Traa, Lasse Kjus og Therese Johaug prøvde han seg for fire år siden med sin egen kleskolleksjon. Men skidressen ble raskt hengt ut. Motepolitiet mente at den passet bedre til bruk foran grillen enn ute på trening. Den endte da også opp på billigsalg i restekassen hos Coop.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn