Kapital

Inside ·  Meglersjefen i ABG Sundal Collier hamstrer aksjer:

Firmaets mann

Følger nok kursen tett: Meglersjef Hans Øyvind Haukeli i meglerhuset ABG Sundal Collier kjøper stadig flere aksjer i eget selskap. Dette i en periode der aksjekursen er under hardt press. Iván Kverme Iván Kverme
Publisert:28. april 2019

ABG-partner Hans Øyvind Haukeli kommer stadig høyere opp på listen over meglerhusets største eiere. Samtidig stuper aksjekursen.

Fjerde kvartal var utfordrende for hele finansbransjen, i ly av høyere volatilitet og større markedsusikkerhet. Dette var et sentralt budskap da det børsnoterte meglerhuset ABG Sundal Collier presenterte fjerdekvartalstallene i februar, der sam­lede konserninntekter havnet på 294 millioner kronerl, 27 prosent lavere enn i samme periode i 2017.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn