Kapital

Inside ·  Hotelljubel for søsknene Sundt:

Milliardopptur i Pandox

Milliarddryss: Siden årsskiftet har Pandox-aksjen gått kraftig opp. Dermed blir det enda flere penger å telle for søsknene Helene og Christian Sundt, som Leiv Askvig (t.v.) styrer butikken for. Iván Kverme Iván Kverme
Publisert:18. mars 2019

Kraftig børsoppgang for hotellgiganten Pandox sender formu- ene til rederarvingene Helene og Christian Sundt til nye høyder.

Sammen med eiendomsinvestor Christian Ringnes har Sundt-søsknene, via deres felleseide investeringsselskap Sundt, aksjemajoriteten i det svenske børsnoterte hotelleiendomsselskapet Pandox. Samlet sitter søsknene på rundt 45 millioner Pandox-aksjer. Bare siden årsskiftet har aksjene gitt dem en verdiøkning på nesten en milliard kroner, etter en kursopptur på rundt tolv prosent på Stockholmsbørsen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn