Kapital

Inside ·  Kjempetap for X Meeting Point på Hellerudsletta:

45 mill. svidd av på prærien

Obama in da house: Konsernsjef for Belvar/Maribel Mads Jacobsen (t.v.), medeier Rune Firing, og administerende direktør Ellen Arnstad i datterselskapet X Meeting Point fikk god reklame og penger i kassa da Barrack Obama var hovedattraksjonen på en businesskonferanse som leide seg inn hos dem i fjor. Larsen, Håkon Mosvold
Publisert:9. april 2019

Storsatsningen til det norske hotellutviklingsselskapet Belvar på konferansesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta går foreløpig med kjempeunderskudd.

Administrerende direktør Ellen Arnstad må bokføre et samlet tap på 45 millioner kroner etter halvannet år i sjefsstolen for det store konferansesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta. Omsetningen har i årene 2017 og 2018 mangedoblet seg, men kostnadene i det halvannet året som har gått siden oppstarten har vokst mange, mange ganger mer.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn