Kapital

Inside ·  Kygo Life lanseres globalt:

Vil utfordre de største

Verdenskjent: Kyrre Gørvell-Dahll, eller Kygo, som han er mest kjent som, har gjort lynkarriere som global DJ og artist de siste årene. Nå går han inn med ytterligere 3,6 millioner kroner i selskapet Kygo Life. Foto: Johannes Lovund/Kygo Life Foto: Johannes Lovund/Kygo Life © Hegnar Media
Publisert:28. februar 2019

Den populære DJ-en og artisten Kygo spytter flere millioner kroner inn i selskapet Kygo Life, som nå skal lansere sine elektronikkprodukter globalt.

Det blir flere store lanseringer i 2019 for det norskeide selskapet Kygo Life, som har DJ og artist Kygo med som en av hovedaksjonærene. Den første lanseringen er nye modeller av Kygo Lifes støyreduserende hodetelefoner som, ifølge daglig leder i Kygo Life, Finn Kristoffer Larsen, skal konkurrere med globale giganter som Bose og Sony.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn