Kapital

Inside ·  Sven Mollekleiv vil bli ny idrettspresident:

Oppdaget ikke gigant­underslag

Running for president: Foruten Tom Tvedt (foran t.v.) og Sven Mollekleiv (t.h) stiller Berit Kjøll, Geir Lippestad, Arild Mjøs Andersen og Eirik Sørdahl som kandidater til å bli ny idrettspresident under idrettstinget i slutten av mai. Ruud, Vidar NTB scanpix
Publisert:8. mars 2019

Kampen om å bli ny president i Norges idrettsforbund hardner til. Men en av de sterkeste kandidatene, Sven Mollekleiv, har en CV som avdekker manglende økonomikontroll.

Etter massiv kritikk av en ledelseskultur preget av sløsing med fellesskapets penger, manglende åpenhet og unnfallenhet i viktige dopingspørsmål, skal det godt gjøres om avtroppende idrettspresident Tom Tvedt blir gjenvalgt under idrettstinget i mai.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn