Kapital

Inside ·  Brødrene Bø sikter på nye blinker:

Leier ut firmahytter på si

Kjente ansikter: Utenfor sesongen tar Johannes Thingnes og Tarjei Bø av seg skiene, legger geværet i skapet og bruker sine profilerte navn til å markedsføre leie av firmahytter for selskapet Daysoff. Roald, Berit NTB scanpix
Publisert:19. februar 2019

– Vi er fornøyde med en dobling i inneværende år, men potensialet er langt større.

Truls Furuseth kan som daglig leder i selskapet Daysoff se tilbake på en omsetning i overkant av millionen og et resultat hårfint over null i oppstartsåret. – Da har vi lagt fundamentet, men må hele tiden utvikle oss, og hele tiden holde en balanse mellom antall brukere og antall leieobjekter.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn