Kapital

Inside ·  Eks-langrennsstjernen vil selge 45 alpinleiligheter:

Dæhlie inntar Hafjell

Satser på Hafjell: Bjørn Dæhlie (t.v.) og forretningspartner Terje Gjeisklid satser nå sammen på alpinleiligheter på Hafjell, etter suksess med langrennsleiligheter på Sjusjøen. Foto: Per Erik Paulsen
Publisert:15. februar 2019

Bjørn Dæhlie satser for første gang kommersielt på Hafjell. Sammen med sine faste forretningspartnere Terje Gjeisklid og Cato Åslie vil Dæhlie i år selge 40–45 alpinleiligheter til en salgssum som kan ligge rundt 150 millioner kroner.

Bjørn Dæhlie har tidligere satset stort på salg og utleie av leiligheter og hytter på både Kvitfjell, Trysil og i svenske Åre. Men dette er første gang han satser kommersielt på Hafjell. Dæhlie eier gjennom sitt selskap Sisa Invest 53,3 prosent av aksjeselskapet Hafjell Alpin Resort, som ble opprettet så sent som like før jul i fjor. De øvrige 46,7 prosentene er eid av eiendomsutviklingsselskapet Fundament Gruppen, som igjen er eid av de to som Dæhlie ofte handler eiendom sammen med: Terje Gjeisklid fra Jessheim og Cato Åslie fra Elverum.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn