Kapital

Inside · 

Idrettsstjerner i tato-trøbbel

Stjernetattoo: Fotballspilleren Lionel Messi. MLADEN ANTONOV AFP
Publisert:25. januar 2019

I populære dataspill som fotballspill og NBA 2K-serien portretteres amerikanske idrettsstjerner ofte så naturtro som dagens teknologi makter. Det inkluderer også stjernenes etter hvert mange og omfattende tatoveringer. Basketstjernen LeBron James er for eksempel kjent for å ha fylt begge armene med blekk. Det samme gjelder fotballstjernen Lionel Messi. Det kan sågar argumenteres for at det ville vært vanskelig å kjenne igjen bokseren Mike Tyson uten hans distinkte ansiktstatovering. Problemet, som flere tatovører og deres advokater nå hevder, er at stjernene ikke eier opphavsretten til kunsten som pryder kroppene deres, meldte New York Times i romjulen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn