Kapital

Inside ·  Investor Johan H. Andresen og Ferd med svensk motesmell:

Kostbar harrytur

Kan gamet: Investor Johan H. Andresen har også en fortid som modell, men bransjekunnskapen har enn så lenge ikke bidratt til at Ferd har fått mer dreis på Boozt-investeringen. Foto: Eivind Yggeseth Foto: Eivind Yggeseth
Publisert:1. februar 2019

Ferd har så langt svidd av 15 millioner kroner på investeringen i det svenske netthandelsselskapet Boozt, som selger moteklær på nett.

I 2017 satset investor og mangemilliardær Johan H. Andresen gjennom familiens private investeringsselskap Ferd Capital flere hundre millioner kroner på Boozt i forbindelse med det svenske netthandelsselskapets notering på Stockholmsbørsen. Blant Ferds investeringsrådgivere var forventningene skyhøye:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn