Kapital

Inside ·  Telenors tidligere konsernsjef Jon Fredrik Baksaas:

Gir ut bok om Telenor

Teknokrat møter Streetcat: Tidligere konsernsjef Jon Fredrik Baksaas (t.v.) utgir boken Min historie om Telenor, men stopper historien i 2015, da Sigve Brekke tok over etter ham. Roald, Berit
Publisert:5. februar 2019

Telenors tidligere konsernsjef Jon Fredrik Baksaas kommer i februar med bok om Telenors moderne historie. Nåværende konsernsjef Sigve Brekke trenger denne gangen ikke frykte fokus på hverken maktkamp eller CV-juks.

– Dette er ingen pusekattbok, sa mangeårig næringslivsjournalist og forfatter Odd Harald Hauge til Kapital i november 2017. Hans ferdigstilte bokmanus om Telenors moderne historie, som Hauge hadde jobbet med i halvannet år – hyret inn av Dinamo forlag på oppdrag fra Telenor – var da blitt stoppet av Telenors toppledelse.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn