Kapital

Inside ·  Gjelsten/Gulliksen-laget red inn 14 mill. i fjor:

Blar opp 50 millioner kroner for to nye år

Satser videre: Med Bjørn Rune Gjelsten (t.v.) som stor, økonomisk støttespiller kan Geir Gulliksen satse på å delta i to nye år i den nye, internasjonale sprangridningsligaen Global Champions League. Foto: Stefano Grasso/GCL.
Publisert:17. januar 2019

Det norskeide sprangridningslaget Scandinavian Vikings red inn til fjerdeplass og 8,4 millioner kroner i en superfinale i Praha rett før jul. Tre hundredeler kostet dem tredjeplassen og 3,6 millioner kroner til i premiepenger. Nå satser de på to nye år.

De to parhestene Geir Gulliksen og Bjørn Rune Gjelsten er mildt sagt entusiastiske etter at sprangridningslaget deres, Scandinavian Vikings, som Gulliksen eier og rir på og Gjelsten er en stor, økonomisk støttespiller til, red inn 8,4 millioner kroner i en såkalt superfinale i Praha en helg rett før jul.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn