Kapital

Inside ·  Vellykket salgsutstilling for Leonard Rickhard:

Snart utsolgt for malerier

Solgt for over fire mill.: Under åpningen av Kunstnerforbundets salgsutstilling var det kamp om arbeidene til Leonard Rickhard. Her fra en av hans tidligere utstillinger i Kunstnerforbundet. 29 Foto: Nils Bjåland/NTB scanpix VG
Publisert:5. desember 2018

23 av 25 malerier er allerede solgt på Kunstnerforbundets salgsutstilling med “krigskunstneren” Leonard Rickhard. Astrup Fearnley Museet og hermetikkarving Christian Bjelland er blant kjøperne.

I slutten av oktober åpnet en salgsutstilling med kunst signert Leonard Rickhard (73) i Kunstnerforbundet i Oslo. Allerede før åpningen var mange arbeider reservert. 23 av 25 oljemalerier og mer enn 100 tegninger er solgt. Alt i alt er det allerede solgt kunst for over fire millioner kroner, og det er i skrivende stund fortsatt en drøy uke igjen av utstillingen, som sto til søndag 25. november.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn