Kapital

Inside ·  Swedbank avvikler tilbud om aksjehandel i Norge:

Kaster ut småkundene

Over og ut: Swedbank Norge, med Tone Lunde Bakker i spissen, mener det blir for mye plunder med bankens aller minste aksjekunder. Nå blir kundeforholdene avsluttet. Foto: Ivan Kverme Foto: Ivan Kverme © Hegnar Media
Publisert:7. desember 2018

Swedbank stenger ned aksjehandel for ikke-profesjonelle kunder og sender dem til Nordnet.

Det var Swedbank som tok kontakt med oss etter at banken besluttet å avvikle sitt tilbud om aksjehandel. Det var viktig for Swedbank også å ta hånd om sine ikke-profesjonelle kunder og hjelpe dem med et fortsatt bra tilbud. Da valgte de å komme til oss, sier Norgessjef i Nordnet, Anders Skar, til Kapital.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn