Kapital

Inside ·  Sensasjonelle Spotify-tall:

Eks-fotballspiller håver inn på superhits

Casher inn millionbeløp: – Jeg har tydelig sett og følt på makten en influencer har når en person uten sangstemme, som nærmest er tonedøv, gir ut en sang som strømmer til gullplate raskere enn noen annen sang har gjort i Norge, sier Mads Hansen. Foto: Tore Meek/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:10. desember 2018

Sangen “Sommerkroppen”, som var ment som en spøk, har blitt en pengemaskin for eks-fotballspilleren Mads Hansen. Nå har hans nye julelåt også satt norgesrekord på Spotify.

Gjennom sommeren har den tidligere Mjøndalen-fotballspilleren Mads Hansen harselert med bloggere og influencere i sangen “Sommerkroppen”. Over 18,8 millioner Spotify-avspillinger senere sitter den ferske artisten igjen med en solid inntekt.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn