Kapital

Inside ·  Berge Gerdt Larsen-selskap tapte i lagmannsretten:

Anker momskrangel til Høyesterett

Gir seg ikke: Berge Gerdt Larsen mener at staten har ødelagt omdømmet til selskapet Kver i utleiemarkedet. Ivan Kverme Ivan Kverme © Hegnar Media
Publisert:14. desember 2018

Skattekontoret gjorde rett i å nekte et Berge Gerdt Larsen-selskap momsfradrag for advokattjenester knyttet til skattesaker, slår lagmannsretten fast i en fersk dom. Larsen-selskapet varsler anke “av prinsipielle grunner”.

Oljegründer og investor Berge Gerdt Larsen har vunnet frem i flere skattesaker mot staten de senere årene, samt i en straffesak. Nylig gikk han imidlertid på et sjeldent tap mot staten, i en momskrangel knyttet til selskapet Kver, der han tidligere var styreleder.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn