Kapital

Inside ·  Gir opp å utvikle Villa Glitre:

Vil ha 25 millioner

Søker ny eier: Villa Glitre, som består av hovedhus, stallbygning og en lekestue, er nok engang ute i markedet. Kjøpergruppen som kjøpte eiendommen for to år siden har gitt opp planene om å sette eiendommen i stand. Finn.no Finn.no © Hegnar Media
Publisert:26. november 2018

Den fem mål store eiendommen Villa Glitre i Holmenkollen er på nytt lagt ut for salg. Selger håper på prisøkning på fem millioner siden 2016.

Å måtte bla opp 25 millioner kroner for en bygningsmasse på 740 kvadratmeter og fem mål tomt i fasjonable Holmenkollen kan i utgangspunktet høres ut som en god deal. Men når hovedhuset trenger betydelig oppgradering og er reist i rundtømmer, og 310 kvadratmeter av bygningsmassen er en nedslitt stallbygning, begynner interessen å dabbe av. Det løfter heller ikke salget at Byantikvaren også er på ballen og sterkt fraråder riving av bygningene. Det lukker døren for utbyggere som kunne tjent seg rike å sette opp en liten landsby med minimalistiske kassehus med miniputthager og takterrasser på den store tomten med panoramautsikt over Oslo.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn