Kapital

Inside ·  Dyr TV-aksjon:

45 millioner forsvinner

Kostbar dugnad: Kun drøyt 80 prosent av pengene som ble samlet inn til Kirkens Bymisjon under TV-aksjonen på NRK, der Ingrid Gjessing Linhave og Haddy Njie var programledere, går til formålet. 29 Foto: NTB scanpix/Ørn Borgen NTB scanpix
Publisert:15. november 2018

TV-aksjonen bruker enorme summer på å organisere frivillig innsamlingsarbeid. Nesten 20 prosent av det innsamlede beløpet spises opp av kostnader.

Helt siden 1974 har NRK avholdt den årlige TV-aksjonen til veldedige formål, som i år gikk av stabelen den 21. oktober og var tildelt Kirkens Bymisjons arbeid med å hjelpe dem som lever på utsiden av samfunnet i Norge.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn